Evadează din rutina zilnică și oferă-ți un ritual de răsfăț în confortul casei tale, cu ajutorul pachetelor de aromaterapie și a muzicii de relaxare. Iată câteva idei pe care le poți aplica cu ușurințăBucură-te de spa la tine acasă

Amenajează-ți baia în culori care să îți aducă liniște și calm

Dacă te-ai mutat de curând în casă nouă, e foarte ușor să decorezi baia de la zero. Îți recomandăm să alegi culori calde și nuanțe de bej și oranj palid care să te ajute să conturezi un mediu propice relaxării. Alege unul din modelele de cazi baie fabricate din materiale durabile și de calitate care să se integreze perfect în mediul ambiant. În plus, poți alege și paravane pentru căzi, de diferite modele, pentru a crea ambianța perfectă în baia ta.

Decorează cu elemente naturale

Ai o baie luminoasă? Alege plante naturale care să oxigeneze și să ofere un aer fresh întregului spațiu. Cele mai potrivite plante pentru baie sunt bambusul, orhideea și aloe vera. În general, ar trebui să alegi plante suculente, care să se împace foarte bine cu mediul umed din baie.

Evită parfumurile sintetice

Cu toții știm că pe piață există extrem de multe odorizante pentru interior menite să te ajute să ai parte de un mediu curat și frumos mirositor, însă te-ai întrebat vreodată cât de nocive sunt aceste produse? Îți recomandăm să folosești uleiuri esențiale, coji de portocale sau chiar petale de trandafir pentru a da o notă discretă de parfum băii tale.

Încurajează fluxul energiei pozitive

Ca să te bucuri mereu de energie proaspătă, aeristește bine spațiul înainte și după baie și bucură-te de energie pozitivă. Este recomandat să nu lași capacul toaletei ridicat deoarece acest lucru favorizează stagnarea energiei negative și disiparea celei pozitive. De asemenea, nu este bine nici să lași perdeaua dușului întinsă atunci când nu este în folosință deoarece obstrucționează circulația aerului și, implicit, a energiei.

Păstrează ordinea și curățenia

Desigur că toate aspectele legate de amenajarea spațiului sunt nule dacă nu păstrezi spațiul ordonat și curat. Nu lăsa ambalaje goale în baie sau prosoape neîmpaturite deoarece ele sporesc energia negativă și te vor împiedica în obține acea senzație de calm și relaxare.

Nu uita nici de mobilierul pentru baie care te va ajuta să te organizezi mai bine și să găsești un loc potrivit fiecărui obiect. Pentru obiecte sanitare și mobilier pentru baie, există multe magazine de la care poți alege exact ceea ce ți se potrivește cel mai bine, cât și showroom-uri. Unul din aceste magazine este Bagno, unde poți găsi tot ce ai nevoie pentru baia ta, la prețuri accesibile.

Indiferent de preferințele tale, cu răbdare și determinare,  vei găsi decorul ideal.