Se spune ca asa cum arata baia asa este si gospodina. Daca totul e curat si de bun gust, atunci si cei ai casei sunt oameni de toata isprava. Cu alte cuvinte, o baie este o carte de vizita pentru orice locuinta. De aceea, este importanta atentia la detalii. Iar bateriile si sistemele de dus sunt accesorii deosebit de importante.

Baia este un loc de relaxare care merita investitii serioase. Pe langa aspectul estetic, este deosebit de importanta functionalitatea obiectelor sanitare. De aceea, trebuie alese cu mare atentie cele mai bune piese. Ca sa iti venim in ajutor, iti vom vorbi in continuare despre sistemele de dus cele mai recomandate, pentru a face experienta baii cat mai placuta.

Bateria de dus reprezinta un element important in baie. Aceasta asigura atat cantitatea optima de apa, cat si un rol estetic si ambiental baii.

Specialistii Bagno.ro au selectat cele mai moderne si mai performante sisteme pentru dus de la branduri cu renume in domeniu si le-a adus pe piata romaneasca, astfel incat tu sa le poti alege pe cele mai potrivite nevoilor si gusturilor tale.

Astfel, vei avea cu siguranta parte de o experienta unica folosind sistemele de dus Grohe. Spre exemplu, Grohe Tempesta Cosmo este un sistem de dus prevazut cu suprafata din alama cromata, silicon si ABS, sistem anti calcar SpeedClean si termostat aplicat cu functie de schimbare – Aquadimmer. Sistemul este compatibil cu boilere cu putere mai mare de 18 kw. Pretul intregului sistem este in magazinul online Bagno.ro 1,695 lei, cu un discount de 1.025 lei! Sitemul are garantie 5 ani, iar livrarea se face in cel mult 48 de ore de la comanda.

Tot din gama Grohe face parte si dusul Cosmopolitan Rainshower Jumbo, cu o para cu diametrul de 40 de centimetri, pentru o experienta inedita a dusului. Este un dus fix din alama cu suprafata cromata, sistem anti calcar SpeedClean, compatibil cu orice tip de boilere.

Recomandate de specialisti sunt si sistemele de dus din gama Hansgrohe. Raindance Select E 360 este un sistem de dus prevazut cu baterie termostatata cu oprire la 40 C, buton ajustabil de restrictie apa calda, diverter comutare para fixa-para dus mobila, polita din sticla si dus mobil cu trei jeturi si para fixa cu tehnologie Quickcleann si jet tip rain.

Bagno iti ofera o gama variata de produse ultra moderne pentru baia ta, de la obiecte sanitare precum lavoare, vase WC, bideuri si rezervoare, la baterii de baie, cazi, sisteme de dus si pana la mobilier. Poti comanda produse Bagno atat telefonic, cat si prin email sau direct pe site.